Nieuwe koers Vastgoedmarkt. Dit betekent het voor u

Nieuwe koers Vastgoedmarkt. Dit betekent het voor u

Vastgoedmarkt zet in zijn vernieuwde koers in op digitaal en kwaliteit. Dat heeft gevolgen voor onze abonnees. Lees hier wat er voor u verandert.

Kwaliteit en focus op digitaal. Dat zijn de twee pijlers waarop Vastgoedmarkt zich in zijn nieuwe strategie onder hoofdredacteur Servaas van der Laan op richt. Met een gerichte focus op relevante thema’s zoals digitalisering, duurzaamheid en demografische ontwikkeling is Vastgoedmarkt dé kennisleider in de vastgoedsector.

Daarbij komt een verdergaande focus op digitaal. Het maakt niet uit hoe of waar u Vastgoedmarkt wilt lezen. Wij zorgen ervoor dat u altijd en overal toegang heeft tot het laatste nieuws, de beste analyses, de meest spraakmakende interviews en opinie uit de vastgoedsector.

Uniek abonnement

Het goede nieuws is dat u de kwaliteit die u van ons gewend bent in de krant ook zult terugzien met uw digitale abonnement. Daarbij willen we de inhoud bieden die specifiek relevant is voor u. Dit doet Vastgoedmarkt met unieke online abonnementen waarmee we u de verhalen kunnen aanbieden die relevant zijn voor u. Mocht u specifiek geïnteresseerd zijn in retailvastgoed, dan zult u daar in de nieuwsbrief meer over lezen dan iemand die zich op kantoren richt.

Dit houdt wel in dat uw digitale abonnementen het daarbijhorende account persoonsgebonden is. Per 1 februari is het niet meer mogelijk om met één account op meerdere apparaten in te loggen. U had het wellicht al gemerkt.

Bekijk de mogelijkheden

Wilt u toegang hebben tot de website of wilt u dat uw collega's ook kunnen inloggen? Bekijk de mogelijkheden met betrekking tot onze bedrijfsabonnementen of losse abonnementen. Abonnees kunnen inloggen via https://www.vastgoedmarkt.nl/inloggen

Voor vragen over uw abonnement of over het inloggen kunt u onze FAQ pagina bekijken of u kunt contact opnemen met onze klantenservice via 088 584 08 94 of klantenservice@vakmedianet.nl.

Wij wensen u namens het hele team van Vastgoedmarkt veel leesplezier toe.

Maciek Piasecki, uitgever Vastgoedmarkt
Vastgoedmarkt is onderdeel van Vakmedianet

Maciek Piasecki

Maciek Piasecki

Uitgever

Hij heeft ruim tien jaar ervaring in de Nederlandse vastgoedsector en is uitgever van Vastgoedmarkt, de Architect, Facto en Service Management